ایران بیتومن

فروش قیر صادراتی به صورت نقدی و LC بدون محدودیت

ایران بیتومن

فروش قیر صادراتی به صورت نقدی و LC بدون محدودیت

ایران بیتومن

تامین انواع قیر با آنالیز مورد نیاز مشتری
قیمت مناسب (کمتر از قیمت بورس)
تحویل در کمترین زمان
کیفیت برتر محصولات مطابق با استاندارد های بین المللی
امکان ارسال به تمام نقاط دنیا
امکان تحویل به صورت بشکه یا فله ای
========================
پل ارتباطی با ما:

همراه:
5196 334 918 00
2873 038 921 00

ایمیل:
info[at]vtp-co.ir

۰

گروه نفت و انرژی ؛ بازار خبر - بسیاری از کارشناسان معتقدند در صورت ادامه روند فعلی مصرف، نفت تا 50 سال دیگر به اتمام می‌رسد. البته بسیاری دیگر نیز بر این باورند که هنوز هم ذخایر عظیم کشف نشده دیگری وجود دارند که بکر باقی مانده‌اند.

گروه سوم با تایید این نکته که 50 سال آینده دیگر نفتی در کار نخواهد بود، می‌گویند انسان تا آن زمان به روش‌ها، انرژی‌ها و مواد جایگزین دیگری دست پیدا خواهد کرد که عملاً استفاده از نفت را منتفی می‌کند.

در حال حاضر بیش از 40 هزار میدان‌ نفتی در دنیا برآورد می‌شود. این در حالی است که ۹۴ درصد از نفت شناخته‌شده در کمتر از ۱۵۰۰ میدان نفتی قرار دارد. بزرگ‌ترین میدان نفتی جهان میدان نفتی غوار (با ۷۵ تا ۸۳ میلیارد بشکه) عربستان است.

ذخایر نفتی
در حال حاضر عربستان با مجموع 262 میلیارد و 600 میلیون بشکه ذخیره نفتی، در صدر قرار دارد. ونزوئلا با 211 میلیارد و 200 میلیون بشکه و کانادا با 175 میلیارد و 200 میلیون بشکه رده‌های دوم و سوم را به خود اختصاص داده‌اند.

ایران با مجموع بیش از 137 میلیارد بشکه ذخیره نفتی بالاتر از عراق و کویت مقام چهارم بیشترین ذخایر را در اختیار دارد.

کمترین میزان ذخیره نفت ثبت شده مربوط به اتیوپی با تنها 430 هزار بشکه است.

تولید نفت
همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، عربستان هم‌چنان با تولید چشم‌گیر 10 میلیون و 520 هزار بشکه نفت در روز مقام اول تولید را دارد. بعد از آن روسیه را می‌بینیم که با رکورد 10 میلیون و 270 هزار بشکه‌ای خود سایه به سایه آل سعود را تعقیب می‌کند. رتبه سوم آمریکا با تولید روزانه 9 میلیون و 688 هزار بشکه در روز است.

ایران در حالی رتبه چهارم بالاتر از چین و کانادا را در اختیار دارد که روزانه 4 میلیون و 252 هزار بشکه نفت را در کارنامه ثبت کرده است.

کمترین میزان ثبت شده تولید نفت مربوط به سیرالئون با روزی 25 بشکه است.

مصرف نفت
آمریکا با مصرف روزی 19 میلیون و 150 هزار بشکه،‌ پرمصرف‌ترین کشور دنیا است. بعد از آن چین با اختلافی فاحش روزی 9 میلیون و 400 هزار بشکه نیاز دارد. سومین اقتصاد دنیا، سومین مصرف‌کننده نفت دنیا نیز محسوب می‌شود. ژاپن روزانه 4 میلیون و 452 هزار بشکه نفت مصرف می‌کند.

ایران با مصرف روزانه 1 میلیون و 845 هزار بشکه بالاتر از انگلستان و پایین‌تر از فرانسه در رتبه سیزدهم قرار دارد.

کم مصرف‌ترین کشور دنیا جزیره ناشناخته نیووی در نزدیکی نیوزیلند است که روزی فقط 40 بشکه نفت مصرف می‌کند.

صادرات نفت
صادرات 7 میلیون و 635 هزار بشکه نفت در روز، عربستان را یکه‌تاز صادرات تعیین کرده است. روسیه در مقام دوم با صادرات 5 میلیون و 10 هزار بشکه‌ای دیده می‌شود. و ایران مدال نقره را با رکورد 2 میلیون و 523 هزار بشکه نفت در روز دارد.

کشور جیبوتی هر روز 19 بشکه نفت صادر می‌کند.

واردات نفت
پرمصرف‌ترین کشور دنیا، مقام اول واردات نفتی را نیز به خود اختصاص داده است. آمریکا روزانه 10 میلیون و 270 هزار بشکه نفت وارد می‌کند. چین، تقریباً نصف همین میزان یعنی 5 میلیون و 50 هزار بشکه در روز را وارد می‌کند و ژاپن در تعقیب مو به موی آنها روزی 4 میلیون و 394 هزار بشکه نفت وارد می‌کند.

کشور نفت‌خیز ایران با واردات روزی 297 هزار و 100 بشکه نفت، رتبه سی و چهار را به خود اختصاص داده است.

نیووی همان جزیره کوچک و ناشناخته با واردات روزی 32 بشکه کمترین حجم واردات نفتی را در اختیار دارد.